GÖTEBORGS ARTROCKFÖRENING

 
 

Recensioner

 

Caamora – Walk On Water Ep (Metal Mind Productions)
Walk On Water 
Shadows
I Can See your House From Here
Invisible

Clive Nolan 
Agneiszka Swita
 
Gästmusiker:
Mark Westwood gitarr
John Jowitt bas
Scott Higham trummor

 

Här får vi nu andra smakprovet från kommande ”She” projektet vars historia är baserad på H. Rider Haggard`s novell med samma titel. Projektet är tänkt att framföras och filmas på polska teatern Wyspianski i Katowice den 31 oktober och kommer att släppas som dvd och dubbel cd vilken når butikerna den 21 januari 2008.

De fyra huvudkaraktärerna kommer att handhas av Agneiszka Swita som Ayesha, Clive Nolan är Leo, Alan Reed från Pallas kommer att gestalta Holly och slutligen som Ustane presenteras Christina Booth från Magenta.

“Walk On Water”  går i stil med neuprog projekt som Jabberwocky med vissa inslag av Meat Loaf`s ”Bat out Of Hell” . ” Shadows” som är den första av två spår på Ep`n  vilka finns med på ”She”  har en del Kate Bush vibbar (Running Up That Hill) men här finns även spår av goth metal liknande Within Temptation vilket bådar gott inför huvudakten ”She”. ” I Can See your House From Here” är ett ”slow tempo” alster med en blandning av nämnda WT och en mera rockopera betonad skapelse, okej låt men utan att glänsa.

  ”Invisible” andra låten från ”She” har hämtat en hel del inspiration från Queen`s så berömda stämsång vilket här utförs med den äran. Här stiger genast förväntningarna inför kommande ”She” släppet.

7,5/10

Conny Myrberg

 

 

 

 

       

   

 

10. En blivande klassiker
9. Topp ”inom genren”
8. En av de bättre ”inom genren”
7. Genomgående bra med några toppar
6. Klart godkänd
5. Okej för slölyssnande
4. Vissa delar går an
3. Behöver en hel del uppryckning
2. Inte mycket som klarar sig här
1. Vi glömmer denna

 

 

©