GÖTEBORGS ARTROCKFÖRENING

 
 

Recensioner

 

Motörhead - Motörizer  (Steamhammer, SPV/Border Music)

Runaround man
Teach you how to sing the blues
When the eagle screams
Rock out
One short life
Buried alive
English rose
Back on the chain
Heroes
Time is right
The thousand names of god

 

Det känns för en gång skönt att man vet vad man får i paketet, då med namnet ”Motörhead” Detta är deras 24:de........ Ja helt rätt 24:de skiva!!

Här får man åtnjuta 11 nya spår som leverans helt enligt deras motto, ”A power-horse that won`t slow down”. Albumet är mestadels inspelad hos en viss herre vid namn ”Dave Grohl (Foo fighters)” i 606 studios / Los Angeles.

När man rullar igång en skiva med denna power trio så känns det igen ganska omgående och man vet även vad som komma skall, men detta görs också på ett ypperligt sätt. Här presenteras musik utan krusiduller och SKALL lyssnas på med extra kräm, det är då som den verkligen kommer till sin fulla rätt. Och jag tänker inte heller sticka under stolen med att det blir ännu bättre på en happening med grabbarna och en kasse pilsner. Men framförallt så skall musiken insupas när man ser dessa herrar live, vilket inte borde var något som helst problem för dom är ju ute och rör sig en hel del.

  Det är mer eller mindre fullt ställ från första stund och inte alls mig emot, här får vi en riktigt angenäm fartfylld stund vilken behagas till fullo under tiden som ”motörizer” ljuder fram på den musikaliska motorvägen.

  Inga fans kommer att bli besviken då Motörhead håller den Rock`n Rollande fanan högt och några tecken på att någon skulle kunna rycka den ur nävarna finns inte idag på kartan. 

GÔTT ROCKMOS!!

 

www.myspace.com/motorhead

  

Betyg 7/10

 

Niklas Johansson

 

 

 

 

 

   

  

 
  

10. En blivande klassiker
9. Topp ”inom genren”
8. En av de bättre ”inom genren”
7. Genomgående bra med några toppar
6. Klart godkänd
5. Okej för slölyssnande
4. Vissa delar går an
3. Behöver en hel del uppryckning
2. Inte mycket som klarar sig här
1. Vi glömmer denna

 

 

©