E-Mail

info@artrock.se

 

Recensioner

 

 
 

 

 

BOSTON – Life, Love & Hope (Frontiers Records)

 

1. Heaven on Earth
2. Didn't Mean to Fall in Love
4. Sail Away
5. Life, Love & Hope
6. If You Were in Love
7. Someday
8. Love Got Away
9. Someone (2.0)
10. You Gave up on Love (2.0)
11. The Way You Look Tonight

 

 

Jag håller skivan ”Third stage” (1986) väldigt högt i min samling. Med det sagt så vill jag ha sagt att jag automatiskt inte gillar allt bara för att det står Boston på omslaget. Skivorna ”Walk on” (1994) och ”Corporate America” (2002) hade också sina fina ögonblick. Därför köpte jag (tyvärr) denna skiva olyssnad.

Det finns ett par bra låtideér här som ”Didn´t mean to fall in love” och framförallt ”Sail away”. Det som är under all kritik är ljudet, produktionen. Det låter som om två låtar spelas samtidigt ibland. Antal pålägg får Def Leppards ”Hysteria” att framstå som en live-inspelning.  Trumljudet låter dessutom som om det var gjort av något billigt program från början av 90-talet. Taffligt programmerat dessutom.

Personligen finner jag bara denna skiva sorglig. Tom Scholz påstår att det är en förlustaffär att bara ge ut en skiva idag. Vi vet alla att det inte stämmer. Hade detta varit en bra platta med åtminstone EN hitlåt i bagaget hade den sålt så det räcker. Han verkar veta att det är en medioker skapelse. Det är tragiskt att AOR-grundarna Boston skulle sluta sin karriär med flaggan helt nerkörd i stolpen. Känner jag mig lurad? JA!

www.facebook.com/bandboston

 

3 / 10

Peter Dahlberg

 

 

 

 

  

 

  

  

10. En blivande klassiker
9. Topp ”inom genren”
8. En av de bättre ”inom genren”
7. Genomgående bra med några toppar
6. Klart godkänd
5. Okej för slölyssnande
4. Vissa delar går an
3. Behöver en hel del uppryckning
2. Inte mycket som klarar sig här
1. Vi glömmer denna